Jogi nyilatkozat

Az Európa Szívében Alapítványnak az Ön által megnyitott Internetes oldalain közzétett információk teljességéért, pontosságáért és az előbbiek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállal.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Ebből következően, aki az Európa Szívében Alapítvány web-lapját akár közvetlen eléréssel, akár más web-lapról szándékoltan, vagy véletlenül ide jutva megnyitja, ezzel a cselekményével tudomásul veszi, hogy az azokról szerzett információkat saját felelősségére és kárveszélyére használja fel.

Az Európa Szívében Alapítvány nem garantálja senkinek sem, hogy a saját számítógépén meg tudja jeleníteni az Európa Szívében Alapítvány bérelt szerverén lévő web-lapokat, valamint azt sem, hogy minden felhasználó azokat azonos módon tudja megjeleníteni.

Mindazonáltal az Európa Szívében Alapítvány a lehető leggondosabban jár el annak érdekében, hogy ne legyenek megtévesztő információk, tájékozatók a web-lapján, valamint elvárható gondossággal és gyorsasággal jár el az esetlegesen illetéktelenek által okozott tartalom-megváltoztatás felfedésére, a felmerülő üzemzavarok minél előbbi megszűntetésére.